Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşılıklı oyun oynamak

Rüyada karşılıklı oyun oynamak

Rüyada karşılıklı oyun oynamak sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, hayatın yoluna gireceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına tabir olunur.

Rüyada karşılıklı oyun oynamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere iyi görünmeye çalışırken sizi anlayıp anlamadıklarından emin olmanız zor olabilir.

Rüyada karşılıklı oyun havası oynamak hayatının bir anda cennete döneceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına delalet eder.

Rüyada karşılıklı oyun oynamak kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine yorulur.

Rüyada bir erkekle karşılıklı oynamak uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle karşılıklı oynamak yaptığı işte sivrileceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada biriyle karşılıklı oynamak üzüntülü bir döneme girileceğine, kulluk derecesinin artmasına, rızkın artacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinle karşılıklı oynamak üzerindeki kötü imajı sileceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, kudreti ve cesareti bulacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş biriyle karşılıklı oynamak çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi kayba uğrayacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada karşılıklı öpüşmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments