Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş oyunu oynamak

Rüyada savaş oyunu oynamak

Rüyada savaş oyunu oynamak uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada savaş oyunu oynamak gördüyseniz:

  • Olayların çözülebilmesi için, abartmamak koşuluyla açıkça konuşulması gerekiyor olabilir.

Rüyada savaş oyunu oynamak musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, her istediğini alabileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada savaş oyunu görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, âlim kimselerden feyz alacağına alamet eder.

Rüyada ölüyle oyun oynamak kişinin başarısızlığa düşeceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine işarettir.

Rüyada azeri oyunu oynamak işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına inanılır.

Rüyada silahlı oyun oynamak insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına inanılır.

Rüyada eski arkadaşlarla oyun oynamak sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çalgılı oyun oynamak elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada camide oyun oynamak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments