Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık avize görmek

Rüyada kırık avize görmek

Rüyada kırık avize görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık avize gördüyseniz:

  • Ani kararlar almamalı ya da diğerlerini takip edebilmek adına ilerlememelisiniz.

Rüyada kırık avize görmek eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına delalettir.

Rüyada avize takmak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada mor avize görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, endişeli durumların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avize taşı görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avize dükkanı görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada avize satın almak sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, maddi olarak güç kazanacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada avize hediye almak yaşanan zor günlerin biteceğine, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, süzüleceğine, ağlayacağına yorulur.

Rüyada avizenin kırıldığını görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments