Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada antika avize görmek

Rüyada antika avize görmek

Rüyada antika avize görmek güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada antika avize gördüyseniz:

  • Kendinizi küçük hissettirmelerine veya sizi kandırmalarına izin vermemeli, istediğiniz şartları oluşturmaya bakmalısınız.

Rüyada antika avize görmek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada avize silmek sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına tabir olunur.

Rüyada altın avize görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada avize takmak eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına işaret eder.

Rüyada siyah avize görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada avize asmak malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, düşmanını alt edeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde avize görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, mutluluğunun zedeleneceğine yorulur.

Rüyada yanan avize görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments