Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor avize görmek

Rüyada mor avize görmek

Rüyada mor avize görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine rivayet eder.

Rüyada mor avize gördüyseniz:

  • Sezgilerle ilerlemeniz sizin için risk oluşturabilir.

Rüyada mor avize görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine işarettir.

Rüyada siyah avize görmek çok hayırlı şeylere, mutluluğa ve neşeye, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada avize taşı görmek yolculuk yaparak bir hayra ermeye, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanan avize görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada cam avize görmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada avize takmak en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, ancak yılmayacağına delalettir.

Rüyada avizenin sallandığını görmek başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, yaşamına bakacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada avize silmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments