Rüyada siyah avize görmek

Rüyada siyah avize görmek kazançlı kapıların açılacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah avize gördüyseniz:

  • Konu her ne ise, inanarak devam etmeniz gerekiyor.

Rüyada siyah avize görmek sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada avizenin düştüğünü görmek sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada avize hediye almak insanlığıyla herkese örnek olacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam avize görmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, deneyim kazanacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada avize dükkanı görmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına tabir olunur.

Rüyada taşlı avize görmek kötü günlerin arkada kalacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine alamet eder.

Rüyada beyaz avize görmek hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada avize almak sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, aşık olacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top