Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avize hediye almak

Rüyada avize hediye almak

Rüyada avize hediye almak hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada avize hediye almak gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada avize hediye almak aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, itibarının ve makamının artacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah avize görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına yorulur.

Rüyada avizenin kırıldığını görmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, güzel huylarını terk edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada avizelerin sallandığını görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kristal avize görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avize kırmak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada avize asmak bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz avize görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments