Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avize silmek

Rüyada avize silmek

Rüyada avize silmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, huzur ve mutluluk bulacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avize silmek gördüyseniz:

  • Bilinçdışı olarak, geçmişte yaptığınız hataları düşünmeye başlayabilir, ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada avize silmek umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada avizelerin sallandığını görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, yaşam refahının düşeceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına delalet eder.

Rüyada cami avizesi görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına delalettir.

Rüyada avize satın almak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine delalet eder.

Rüyada kristal avize görmek hatadan dolayı zarar edeceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına delalet eder.

Rüyada kırık avize görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, daha fazla mal sahibi olacağına inanılır.

Rüyada renkli avize görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına inanılır.

Rüyada avizenin kırıldığını görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments