Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avize almak

Rüyada avize almak

Rüyada avize almak ayrı kaldıklarına kavuşacağına, böyle işlere kalkışacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, hak yemeyeceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada avize almak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda ise bazı dalgalanmalar yapayabilirsiniz.

Rüyada sallanan avize görmek hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın avize görmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada avizenin sallandığını görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına, şöhretli biri olunacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Rüyada cam avize görmek düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada avize satın almak büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada beyaz avize görmek sorunlu bir dönemin başlayacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık avize görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada avizenin düştüğünü görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments