Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil elma çalmak

Rüyada yeşil elma çalmak

Rüyada yeşil elma çalmak içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, küslüklerin biteceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine yorulur.

Rüyada yeşil elma çalmak gördüyseniz:

  • Şu an farkında olmasanız bile, aslında artık sizin için hiçbir anlam ifade etmeyen ya da yararlı sonuçlar vermeyen işlere sıkı sıkıya bağlısınız.

Rüyada yeşil elma çalmak maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine delalettir.

Rüyada elma çaldığını görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada elma çalmak hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına tabir olunur.

Rüyada elma armut çalmak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına işarettir.

Rüyada bahçeden elma çalmak borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan elma çalmak işten yana kısmetinin kapanacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı elma çalmak inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada bir sürü yeşil elma görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments