Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün yüzüne su dökmek

Rüyada ölünün yüzüne su dökmek

Rüyada ölünün yüzüne su dökmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, zenginliğe kavuşulacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına işaret eder.

Rüyada ölünün yüzüne su dökmek gördüyseniz:

  • Oldukça önemli bir karar vermek ya da tercihte bulunmak durumunda kalmanız olasıdır.

Rüyada ölünün yüzüne su dökmek dertlerinin biteceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada yüzüne su dökmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin yüzüne su dökmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada yüze su dökmek para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün eline su dökmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına inanılır.

Rüyada ölünün üstüne su dökmek rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün üzerine su dökmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, ters giden durumların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada ölü üzerine su dökmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments