Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardaktaki suyu dökmek

Rüyada bardaktaki suyu dökmek

Rüyada bardaktaki suyu dökmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine inanılır.

Rüyada bardaktaki suyu dökmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiler besleniyor.

Rüyada bardaktaki suyu dökmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprağa su dökmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına rivayet eder.

Rüyada baştan aşağı su dökmek önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına tabir olunur.

Rüyada vişne suyu dökmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, rahat şekilde yaşayacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada halının üstüne su dökmek düzeninin yeniden sağlanacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına delalettir.

Rüyada birinin ayağına su dökmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne su dökmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına işarettir.

Rüyada kovada su dökmek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments