Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye muz vermek

Rüyada ölüye muz vermek

Rüyada ölüye muz vermek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, gamsız bir hayat süreceğine, oldukça büyük başarılara, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ölüye muz vermek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herşey aniden yüz seksen derece değişiklik gösterebilir.

Rüyada ölüye muz vermek yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada ölüden muz almak çevreye karşı itibarın artacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüye muz yedirmek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine delalet eder.

Rüyada muz ve nar görmek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine inanılır.

Rüyada muz ağacına çıkmak kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada muz pişirmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada portakal muz görmek sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, yaşama dört elle sarılacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinden muz almak kötü günlerinden kurtulacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments