Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birine tatlı yedirmek

Rüyada ölü birine tatlı yedirmek

Rüyada ölü birine tatlı yedirmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, bereketli işler yapılacağına delalet eder.

Rüyada ölü birine tatlı yedirmek gördüyseniz:

  • Erkekseniz bazı ciddi bağlantılar kurabilir, kadınsanız bir erkekten teklif alabilirsiniz.

Rüyada ölünün tatlı yediğini görmek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinin tatlı yediğini görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına delalettir.

Rüyada ölüye tatlı yedirmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine delalettir.

Rüyada ölü birine tatlı yedirmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadayıf tatlısı yediğini görmek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tatlı pasta yediğini görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada ölen birinin tatlı yediğini görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, aradığı çareleri bulacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halka tatlı yediğini görmek üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments