Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye misafir olmak

Rüyada ölüye misafir olmak

Rüyada ölüye misafir olmak uzun bir süre boyunca çekeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, yeni bir eve taşınacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, dinde olgunlaşacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada ölüye misafir olmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuya kendini adamış bazı kişiler olsa bile, siz elinizden gelenin en iyisini ortaya koyarak kendi planlarınızı yapıp hızla ilerlemelisiniz.

Rüyada ölüye misafir olmak rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalettir.

Rüyada ölü birini misafir etmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine delalet eder.

Rüyada ölü misafir görmek çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yükseldikçe yükseleceğine yorulur.

Rüyada ölüyü misafir etmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, iyileşme göstereceğine, sıkıntılarının artacağına inanılır.

Rüyada misafir şekeri dağıtmak doyasıya hasret gidereceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada kulak misafiri olmak insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birine misafirliğe gitmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına işaret eder.

Rüyada misafiri istememek şifaya kavuşacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments