Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birini misafir etmek

Rüyada ölü birini misafir etmek

Rüyada ölü birini misafir etmek kazaya ve belaya yakın olacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birini misafir etmek gördüyseniz:

  • Eviniz, sevdiğiniz kişiler ya da lüks tüketim malzemeleri için bütçenizin üstünde harcamalar yapabilirsiniz.

Rüyada ölü misafir görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, gamsız bir hayat süreceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü misafir etmek işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına tabir olunur.

Rüyada ölüye misafir olmak hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birini misafir etmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, ardından bu kişiye açılacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın birini misafir etmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada kalabalık misafire yemek vermek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada misafirlik gitmek yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada misafir kadın görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments