Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü misafir görmek

Rüyada ölü misafir görmek

Rüyada ölü misafir görmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, hem verimi yükselteceğine alamet eder.

Rüyada ölü misafir gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz bir işte yanılsamalar yaşanabilir.

Rüyada ölüye misafir olmak zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, başarılarının tadına varacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü misafir görmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü misafir etmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü birini misafir etmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada misafire hurma ikram etmek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada misafire yemek vermemek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına delalet eder.

Rüyada bir misafir görmek mutluluk bulacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına yorulur.

Rüyada misafire ikramda bulunmak sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, ayaklandıracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments