Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü misafir etmek

Rüyada ölüyü misafir etmek

Rüyada ölüyü misafir etmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü misafir etmek gördüyseniz:

  • Olayların ortasında kaldığınızı hissederseniz, daha da fazla büyütmemeniz gerekiyor.

Rüyada ölü birini misafir etmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, parasının her geçen gün artacağına delalet eder.

Rüyada ölüye misafir olmak ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına inanılır.

Rüyada ölü misafir görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, insanları kıracağına, üzeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü misafir etmek hayallerin gerçekleştirileceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada misafirlere yatak yapmak elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evine misafir geldiğini görmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına işaret eder.

Rüyada misafir kovmak emeklerinin karşılığını göreceğine, mevkie edineceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına rivayet eder.

Rüyada evinde misafir ağırlamak hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments