Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafiri istememek

Rüyada misafiri istememek

Rüyada misafiri istememek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına işarettir.

Rüyada misafiri istememek gördüyseniz:

  • Sıkıntılar beklenmedik anlarda çıkarlar.

Rüyada gelen misafiri istememek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, istediği herşeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada misafir istememek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada misafiri istememek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, başarısız olacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada istemeye gelinmek zor zamanlar geçireceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ölünün yemek istemesi görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmek istememek trend olan bir markanın başına geçileceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine işaret eder.

Rüyada erkeği istemeye gitmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, geçim derdi çekeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine inanılır.

Rüyada nişanlanmak istememek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments