Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulak misafiri olmak

Rüyada kulak misafiri olmak

Rüyada kulak misafiri olmak hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, böylece yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada kulak misafiri olmak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işleri en ince ayrıntısına kadar planlamanız gerekiyor.

Rüyada kulak misafiri olmak musibetlerle karşılaşmayacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada misafir kabul etmemek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığı misafir görmek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalabalık misafir görmek mal ve mülkün telafi edileceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına delalet eder.

Rüyada evde tanımadığın misafir görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına delalettir.

Rüyada eve gelen misafiri kovmak her şeyin ters gideceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına işaret eder.

Rüyada uzak yoldan gelen misafir görmek hayırlı bir yola çıkılacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evine çok misafir geldiğini görmek beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments