Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafir şekeri dağıtmak

Rüyada misafir şekeri dağıtmak

Rüyada misafir şekeri dağıtmak çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada misafir şekeri dağıtmak gördüyseniz:

  • Manevi açıdan güçlüsünüz.

Rüyada misafir şekeri dağıtmak büyük kazançlar sağlanılacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına rivayet eder.

Rüyada misafirlere çay dağıtmak zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, evliliğinde mutlu olacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada akide şekeri dağıtmak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada şeker çikolata dağıtmak keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada kalabalığa şeker dağıtmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada şeker lokum dağıtmak tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına işarettir.

Rüyada badem şekeri dağıtmak dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeker dağıtmak insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, içine kapanacağına, kendisini işine vereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments