Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada av tüfeği görmek

Rüyada av tüfeği görmek

Rüyada av tüfeği görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, huzurun kaçacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, faydalı şeyler yapacağına, hayaller kurulacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına işaret eder.

Rüyada av tüfeği gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen gitmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Rüyada av tüfeği görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tüfekle ava gitmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, elinin bollaşacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada av tüfeğiyle ateş etmek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, işlerin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada tüfekle birini öldürmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına işaret eder.

Rüyada taramalı tüfekle vurulmak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına alamet eder.

Rüyada dürbünlü tüfekle ateş etmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, hayırlı bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanı tüfekle öldürmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalettir.

Rüyada başından tüfekle vurulmak geçim sıkıntısının sona ereceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments