Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada av tüfeğiyle ateş etmek

Rüyada av tüfeğiyle ateş etmek

Rüyada av tüfeğiyle ateş etmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, birçok iş teklifi alınacağına alamet eder.

Rüyada av tüfeğiyle ateş etmek gördüyseniz:

  • Direnmek gücünüzü zayıflabilir.

Rüyada av tüfeğiyle ateş etmek yolunda giden hayatın bozulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine tabir olunur.

Rüyada tüfekle ava gitmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine işarettir.

Rüyada av tüfeği görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dürbünlü tüfekle ateş etmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına yorulur.

Rüyada tüfekle ateş etmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin tüfekle ateş ettiğini görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına delalet eder.

Rüyada pompalı tüfekle ateş etmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada makinalı tüfekle ateş etmek işinden ve parasından olacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments