Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı tüfekle öldürmek

Rüyada yılanı tüfekle öldürmek

Rüyada yılanı tüfekle öldürmek sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, işlerinin kötüye gideceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Rüyada yılanı tüfekle öldürmek gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız, meslektaşlarınız ya da yakın çevrenizdeki kişiler önemsiz konular üzerinde anlaşmak amacıyla fazla zaman kaybetme eğiliminde olabilir.

Rüyada yılanı tüfekle öldürmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, herkesin takdirini toplayacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına rivayet eder.

Rüyada tüfekle yılan öldürmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına işarettir.

Rüyada birini tüfekle öldürmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet eder.

Rüyada tüfekle birini öldürmek mutluluğun aileye geri döneceğine, edilen duaların tutacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının tüfekle ateş ettiğini görmek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, moral bozukluğu yaşanacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmana tüfekle ateş etmek çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada tüfekle nişan almak güzel haberler alınacağına, rahat bir hayat sürüleceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada makineli tüfekle ateş etmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments