Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüfekle ava gitmek

Rüyada tüfekle ava gitmek

Rüyada tüfekle ava gitmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, yeni bir işe girileceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına delalettir.

Rüyada tüfekle ava gitmek gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığın kimselerden bazı isteklerde bulunman sorunlara neden olacak.

Rüyada tüfekle ava gitmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine işarettir.

Rüyada av tüfeği görmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, dertlerinin dermanını bulacağına işarettir.

Rüyada av tüfeğiyle ateş etmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına işaret eder.

Rüyada birinin tüfekle ateş ettiğini görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, dualarının karşılığını göreceğine delalet eder.

Rüyada düşmana tüfekle ateş etmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada tüfekle birini öldürmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtından tüfekle vurulmak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada başından tüfekle vurulmak girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, işveren pozisyonuna geleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments