Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye kına yakmak

Rüyada ölüye kına yakmak

Rüyada ölüye kına yakmak tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, gelirinin daimi olacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına tabir olunur.

Rüyada ölüye kına yakmak gördüyseniz:

  • İstikrarı korumanız olumlu sonuçlar doğuracağa benziyor.

Rüyada ölünün eline kına yakmak alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüye kına yakmak birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birine kına yakmak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçıma kına yakmak daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine delalet eder.

Rüyada avuca kına yakmak disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşına kına yakmak ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına delalet eder.

Rüyada hastaya kına yakmak başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, sorunlar altında ezileceğine tabir olunur.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak adeta sinirden küplere bineceğine, hasta ise şifa bulacağına, küs kimselerin barışacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments