Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastaya kına yakmak

Rüyada hastaya kına yakmak

Rüyada hastaya kına yakmak eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına alamet eder.

Rüyada hastaya kına yakmak gördüyseniz:

  • Metotlarınızla ilgili ihtiyacınız olmayan yorumlar yapılabilir, çok üzerinde durmayın.

Rüyada hastaya kına yakmak endişelerinin yerini umudun alacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnaklarına kına yakmak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağa kına yakmak eski enerjisini bulacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada koluna kına yakmak fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada parmaklarına kına yakmak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, daha sık bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada tırnağa kına yakmak eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada ayak parmaklarına kına yakmak bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına işaret eder.

Rüyada saçta kına yakmak zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kazancının da azalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments