Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşına kına yakmak

Rüyada arkadaşına kına yakmak

Rüyada arkadaşına kına yakmak elindekileri de kaptıracağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşına kına yakmak gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları edinebilir, yeni eğitimlere başlayabilirsiniz.

Rüyada arkadaşına kına yakmak içini açmaya karar vereceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastaya kına yakmak başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada gelin kınası yakmak böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına inanılır.

Rüyada dudağa kına yakmak yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına delalet eder.

Rüyada geline kına yakmak kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine alamet eder.

Rüyada parmağına kına yakmak kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına delalettir.

Rüyada alnına kına yakmak hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine inanılır.

Rüyada askere kına yakmak elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments