Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye ilaç vermek

Rüyada ölüye ilaç vermek

Rüyada ölüye ilaç vermek ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada ölüye ilaç vermek gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol etmeniz gerekiyor.

Rüyada ölü birinden ilaç almak aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, ünleneceğine, amacına ulaşabileceğine işaret eder.

Rüyada ölüye ilaç almak sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüden ilaç almak işlerin günden güne artacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına delalettir.

Rüyada ölüye ilaç vermek kendi işini açacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına inanılır.

Rüyada astım ilacı görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz ilaç içmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ilaç içerken boğulmak onlarla çok iyi vakit geçireceğine, çok yoğun çalışacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada ilaç iğne görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments