Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinden ilaç almak

Rüyada ölü birinden ilaç almak

Rüyada ölü birinden ilaç almak resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinden ilaç almak gördüyseniz:

  • Bilgi toplamak ya da kişisel ihtiyaçlarınıza vakit ayırmak size iyi gelebilir ya da başka kişilerin müdahalelerinden uzak durmanızı sağlayabilir.

Rüyada ölüden ilaç almak eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, her zaman hürmet göreceğine delalet eder.

Rüyada ölü birinden ilaç almak sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada ölüye ilaç vermek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Rüyada ölüye ilaç almak arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ilaç kullanmak çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ilaçlama görmek kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine rivayet eder.

Rüyada ilaç fitil görmek hatalı yollara sapılacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanser ilacı görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments