Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden ilaç almak

Rüyada ölüden ilaç almak

Rüyada ölüden ilaç almak artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sürekli yerinde sayacağına, sadaka ya da zekat vereceğine, planlarının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüden ilaç almak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek yada bilmeyerek, parayla ilgili bir işinizi engellemesi mümkündür.

Rüyada ölü birinden ilaç almak yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada ölüden ilaç almak anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına yorulur.

Rüyada ölüye ilaç vermek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, geçim derdi yaşamayacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada ölüye ilaç almak huzurunun ve neşesinin bozulacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına delalettir.

Rüyada ilaç hap görmek onu hayallerine kavuşturacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına rivayet eder.

Rüyada ilaç sıkmak deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına delalet eder.

Rüyada eczanede ilaç satmak tabiri caizse can bulacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kalp ilacı görmek işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments