Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ilaç içmek

Rüyada beyaz ilaç içmek

Rüyada beyaz ilaç içmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, büyük üzüntüler olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz ilaç içmek gördüyseniz:

  • Bazı iş veya görevleri güvendiğiniz kişilere pay etmenin faydası olabilir.

Rüyada beyaz ilaç içmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada fazla ilaç içmek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına alamet eder.

Rüyada acı ilaç içmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada depresyon ilacı içmek sermayenin harcandığına değeceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada tatlı ilaç içmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, kızına daima sahip çıkacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada bebeğe ilaç içmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanlış ilaç içmek herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, yeni bir çevre edinileceğine yorulur.

Rüyada mide ilacı içmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments