Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilaç iğne görmek

Rüyada ilaç iğne görmek

Rüyada ilaç iğne görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, kazançlı işler yapacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine delalet eder.

Rüyada ilaç iğne gördüyseniz:

  • Angarya sayılabililecek meşguliyetleri hallettikten sonra bazı güzel olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada iğne ve ilaç görmek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada iğne ilaç görmek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, güzel bir evliliğe, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ilaç iğne görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına delalet eder.

Rüyada birisine ilaç vermek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına tabir olunur.

Rüyada ilaç hap görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada ilaç kutusu görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine alamet eder.

Rüyada ölü birinden ilaç almak mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozuk ilaç görmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments