Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada astım ilacı görmek

Rüyada astım ilacı görmek

Rüyada astım ilacı görmek daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada astım ilacı gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkileriniz açısından uğraşlar edinebilirsiniz.

Rüyada astım ilacı görmek işlerinin bu yüzden aksayacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine delalet etmektedir.

Rüyada astım krizi geçirmek hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada astım olduğunu görmek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, endişelerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada astım hastası olmak bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada astım olmak umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine alamet etmektedir.

Rüyada astım hastası olduğunu görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine rivayet eder.

Rüyada astım hastası görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, endişelerin son bulacağına işarettir.

Rüyada kalp ilacı görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments