Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski hırka giymek

Rüyada eski hırka giymek

Rüyada eski hırka giymek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, fakirlerin güleceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, adaletin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski hırka giymek gördüyseniz:

  • Değişime hazırlanın.

Rüyada eski hırka giymek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski hırka görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah uzun hırka giymek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına yorulur.

Rüyada birinin hırkasını giymek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına, kazançtan yana kara geçeceğine alamet eder.

Rüyada sarı hırka giydiğini görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, maddi olarak güç kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada hırkayı ters giymek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, güvensizlik duymaya alamet eder.

Rüyada yeni bir hırka giymek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, gün yüzü görmeyeceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz hırka giymek iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments