Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yün hırka giymek

Rüyada yün hırka giymek

Rüyada yün hırka giymek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yün hırka giymek gördüyseniz:

  • Belli konuları şimdiden dile getirmemekte veya fikirleri paylaşmamakta fayda var.

Rüyada yün hırka giymek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına yorulur.

Rüyada yün hırka görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz yün hırka görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada hırka giydirmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Rüyada sarı hırka giydiğini görmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına işarettir.

Rüyada yeşil renk hırka giymek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin hırka giydiğini görmek zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının hırka giydiğini görmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments