Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye bilezik takmak

Rüyada ölüye bilezik takmak

Rüyada ölüye bilezik takmak yakında hedefine ulaşacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada ölüye bilezik takmak gördüyseniz:

  • Kendinden çok fazla emin olmamasına rağmen size bazı önerilerde bulunan kişiler olabilir.

Rüyada ölüye bilezik takmak sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, onların kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinden altın bilezik takmak girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koluma bilezik takmak aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine alamet eder.

Rüyada altın bilezik almak takmak yokluk çekmeyeceğine, verilen kararların geri çekileceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın ve gümüş bilezik takmak kişinin afiyette olacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalın altın bilezik takmak hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada koluna altın bilezik takmak davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada anneye altın bilezik takmak iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments