Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinden altın bilezik takmak

Rüyada ölü birinden altın bilezik takmak

Rüyada ölü birinden altın bilezik takmak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinden altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Hesaplamalarınızda farkında olmadan önemli detayları gözden kaçırabilirsiniz.

Rüyada ölü birinden altın bilezik takmak geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına inanılır.

Rüyada beyaz altın bilezik takmak yeni bir kazanç kapısı açılacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük altın bilezik takmak olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada birisine altın bilezik takmak üzüntülerin son bulacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, işlerin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın bilezik almak ve takmak tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına inanılır.

Rüyada altın yüzük ve bilezik takmak kara ve yaslı günler geçireceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, itibar göreceğine işaret eder.

Rüyada iki tane altın bilezik takmak zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendine altın bilezik takmak maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, gelişiminin hız kazanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments