Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın ve gümüş bilezik takmak

Rüyada altın ve gümüş bilezik takmak

Rüyada altın ve gümüş bilezik takmak tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada altın ve gümüş bilezik takmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi veya evinizle ilgili sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada altın ve gümüş bilezik takmak yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın gümüş bilezik takmak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, işlerinin hafifleyeceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada gümüş ve altın bilezik görmek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine yorulur.

Rüyada altın ve gümüş bilezik görmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın ve gümüş yüzük takmak çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada altın gümüş yüzük takmak maddi ve manevi olarak sevineceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada kola altın bilezik takmak yüzünün her daim güleceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına rivayet eder.

Rüyada iki tane altın bilezik takmak gittiği yolda muvaffak olacağına, dinden çıkacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments