Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bilezik almak takmak

Rüyada altın bilezik almak takmak

Rüyada altın bilezik almak takmak yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine yorulur.

Rüyada altın bilezik almak takmak gördüyseniz:

  • Aileniz içinde bazı fikir ayrılıkları olabilir.

Rüyada altın bilezik takmak hastalıkların kalmayacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine işaret eder.

Rüyada erkeğe altın bilezik takmak ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin koluna altın bilezik takmak maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada emanet altın bilezik takmak yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, afiyette olacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına rivayet eder.

Rüyada başkasına altın bilezik takmak hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok altın bilezik takmak yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, bankadaki hesabının kabaracağına tabir olunur.

Rüyada altın bilezik koluna takmak sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına işaret eder.

Rüyada altın bilezik alıp takmak atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, icat yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments