Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneye altın bilezik takmak

Rüyada anneye altın bilezik takmak

Rüyada anneye altın bilezik takmak elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, itibar edineceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza inanılır.

Rüyada anneye altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Size pahalıya patlayacak sözler vermemenizde fayda var.

Rüyada anneye altın bilezik takmak uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneye bilezik takmak hayırlı işlere girişileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına işaret eder.

Rüyada üç tane altın bilezik takmak arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, çok sayıda borca gireceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine altın bilezik takmak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın bilezik koluna takmak daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendine altın bilezik takmak uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, ticarete atılacağına rivayet eder.

Rüyada geline altın bilezik takmak ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine delalet eder.

Rüyada büyük altın bilezik takmak kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments