Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın altın bilezik takmak

Rüyada kalın altın bilezik takmak

Rüyada kalın altın bilezik takmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalın altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Başarılı olmak için gerekli yeteneğe fazlasıyla sahipsiniz.

Rüyada kalın altın bilezik takmak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına yorulur.

Rüyada kalın bilezik takmak hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına işarettir.

Rüyada kalın altın bilezik görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına delalet eder.

Rüyada altın kalın bilezik görmek herkesin rahat edeceğine, rahatın ve konforun geleceğine, işinde aranan biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada kalın altın yüzük takmak elden çıkan malların geri kazanılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına delalettir.

Rüyada kalın bilezik görmek başarılarının düşeceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada başkasına altın bilezik takmak rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, inancından sapacağına delalettir.

Rüyada erkeğe altın bilezik takmak gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments