Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukura saklanmak

Rüyada çukura saklanmak

Rüyada çukura saklanmak başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, anne babayla ters düşüleceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye rivayet eder.

Rüyada çukura saklanmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler tavsiyelerinize her zamankinden fazla değer verebilirler.

Rüyada çukurda saklanmak tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada çukura saklanmak edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına işarettir.

Rüyada kendi mezar çukurunu görmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük çukura düşmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada çukurda yılan görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada bahçede çukur görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabayla çukura görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çukur üzerinden atlamak girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, kucaklaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments