Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuya saklanmak

Rüyada kuyuya saklanmak

Rüyada kuyuya saklanmak hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, huzurunun bozulacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyuya saklanmak gördüyseniz:

  • En ufak şeyi dahi büyütmeye devam etmeniz durumunda, stratejik anlamda çok büyük hatalar yapma riskiniz artabilir.

Rüyada kuyuya saklanmak insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada otların arasına saklanmak yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına yorulur.

Rüyada ağaç arkasına saklanmak bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine delalettir.

Rüyada evde saklanmak tersliklerin yoluna gireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine işarettir.

Rüyada eşinden saklanmak parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada çukura saklanmak yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılandan saklanmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada ahırda saklanmak evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments