Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne su dökmek

Rüyada yüzüne su dökmek

Rüyada yüzüne su dökmek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne su dökmek gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde yanıltıcı olaylar ya da hayal kırıklıkları yaşanabilir.

Rüyada birinin yüzüne su dökmek rahat bir döneme gireceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, mutluluğunun zedeleneceğine delalettir.

Rüyada ölünün yüzüne su dökmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada yüze su dökmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine delalettir.

Rüyada yüzüne su dökmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne çay dökmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına işaret eder.

Rüyada sürahiden su dökmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi mezarına su dökmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına delalet eder.

Rüyada tuvalete çamaşır suyu dökmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments