Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze su dökmek

Rüyada yüze su dökmek

Rüyada yüze su dökmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına işaret eder.

Rüyada yüze su dökmek gördüyseniz:

  • Bazılarınız ne demek istediğimi anladılar.

Rüyada birinin yüzüne su dökmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün yüzüne su dökmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne su dökmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına işaret eder.

Rüyada yüze su dökmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına delalet eder.

Rüyada birinin yüzüne çay dökmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada üstüne çamaşır suyu dökmek yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına rivayet eder.

Rüyada yatağa su dökmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kariyer planının altüst olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağına su dökmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments