Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşin üstünde yatmak

Rüyada ateşin üstünde yatmak

Rüyada ateşin üstünde yatmak arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateşin üstünde yatmak gördüyseniz:

  • olay size mutluluk verebilir.

Rüyada ateşin üstünde yatmak bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ateşin üstünde oturmak tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada ateşin üstünden geçmek başarılı bir insan olacağına, kişinin şansının artacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ateşin üstünden atlamak bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada ateşin üstünde yürümek sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine yorulur.

Rüyada ateşin üstünde kazan görmek hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ateşin üstünde namaz kılmak çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada ateşin etrafında oturmak ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments