Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün sesini duymak

Rüyada ölünün sesini duymak

Rüyada ölünün sesini duymak kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına, kazançlı çıkacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına yorulur.

Rüyada ölünün sesini duymak gördüyseniz:

  • Belli konular, anlaşmalar, öneriler veya teklifler yararınıza gelişmeye başlıyor.

Rüyada ölü sesi duymak büyük başarılara imza atacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden ses duymak çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün sesini duymak düşünceli ve dalgın olacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü birinin sesini duymak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, umduklarını bulamayacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölülerin sesini duymak dertlerinin dermanına kavuşacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına alamet eder.

Rüyada ölü bir insanın sesini duymak büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına delalettir.

Rüyada ölü babanın sesini duymak çok büyük atılımlar yapacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü kişinin sesini duymak atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments