Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kişinin sesini duymak

Rüyada ölü kişinin sesini duymak

Rüyada ölü kişinin sesini duymak ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, moralinin yerine geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, kısmetinin de açılacağına, saadete ereceğine, bunalacağına işarettir.

Rüyada ölü kişinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Alışverişe çıkmak veya arkadaşlarla planlar yapmak türünde keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada ölü kişinin sesini duymak büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına delalet eder.

Rüyada ölen kişinin sesini duymak karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına işarettir.

Rüyada ölmüş bir kişinin sesini duymak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin sesini duymak gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada ölen bir kişinin sesini duymak ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, çocuk sahibi olunacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişinin sesini duymak kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin sesini duymak üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü sesi duymak karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments