Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinin sesini duymak

Rüyada ölü birinin sesini duymak

Rüyada ölü birinin sesini duymak işlerin yeni kapılar açacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun duygusal hayatınızda önemli gelişmeler olabilir.

Rüyada ölü insanın sesini duymak bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada ölüden ses duymak kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinin sesini duymak sorunların tamamen ortadan kalkacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada ölü babanın sesini duymak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, keyiflerinin yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada ölü sesi duymak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine delalettir.

Rüyada ölülerin sesini duymak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına delalet eder.

Rüyada ölü kişinin sesini duymak insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün sesini duymak kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, acı tecrübeler edineceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments